Het was weer een turbulente week in de wereld van cryptocurrencies. Zo zagen we enkele belangrijke ontwikkelingen omtrent de regelgeving en zagen we de koersen van bitcoin (BTC) en veel altcoins een hevige schommeling maken. Alle reden dus om even een blik te werpen op het belangrijkste crypto nieuws van deze week in de nieuwe Crypto Insiders weekupdate!

Belangrijkste crypto nieuws van de week

Deze week vond wellicht een van de grootste hacks plaats in de crypto-wereld. Maar liefst $600 miljoen aan ether (ETH) werd gestolen van het Ronin Network dat draait op Ethereum. Het netwerk ondersteunt het bekende non-fungible token (NFT) spel Axie Infinity (AXS).

Het blijkt dat steeds meer Nederlandse jongeren in crypto investeren. Echter gaat dat vaak met een gebrek aan kennis en dat vindt de Autoriteit Financiële Markten (AFM) zorgwekkend. De instantie gaat daarom de komende maanden les geven op tientallen MBO-scholen over de risico’s van crypto.

Ondertussen sluit stervoetballer Lionel Messi weer een miljoendeal met het Chiliz (CHZ) platform Socios.com en zelfs Lidl waagt zich nu aan NFT’s! De Nederlandse tak van de bekende supermarktketen gaat namelijk NFT paaseieren veilen, of is het een 1 april grap?

Het belangrijkste nieuws deze week was wellicht de beslissing van de Europese ECON commissie om een problematische wet aan te nemen omtrent unhosted wallets. Wat zijn daarvan de mogelijke gevolgen?

Koersanalyse van bitcoin en een opvallende stijger

Zoals eerder gezegd, maakten bitcoin en de meeste crypto een behoorlijke schommeling deze week. Afgelopen zondag schoten de koersen omhoog, maar vingen gisteren juist een flinke klap. Alle reden dus om weer de grafiek van bitcoin goed te bekijken! Ook werpt Wiebe een blik op de koers van een crypto die opvallend snel steeg deze week.

Blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws, maar ben je doordeweeks vaak druk? Geen nood! Elke vrijdag blikken we terug op het belangrijkste en interessantste ontwikkelingen. Daarnaast publiceren nog een hele hoop andere interessante video’s over crypto. Abonneer je op het Crypto Insiders YouTube-kanaal en klik op het belletje.

Ben je geintereesseerd om dieper op de koersen in te gaan? Neem dan ook een kijkje in onze premium omgeving! Hier worden dagelijkse analyses door onze analisten en de community gedeeld. Ook kun je hier in contact komen met onze crypto coaches die graag je vragen beantwoorden. Je kan dit nu de eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.