Het weekend staat weer voor de deur en dus blikken we in de Crypto Insiders weekupdate terug op het crypto nieuws van deze week. In deze weekly recap van het nieuws bespreken we bier in de metaverse en de adoptie van crypto in onder andere Oekraïne, Afrika en Duitsland. Uiteraard duiken we ook in de bitcoin (BTC) koers; gaat het dan eindelijk gebeuren? Tot slot kijken we naar een opvallende stijger!

Bier in de metaverse, bitcoin in Duitsland

De metaverse is een digitale wereld waarin allerlei grote bedrijven tegenwoordig aanwezig zijn. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat in de metaverse. Zo heeft het Nederlandse biermerk Heineken een virtuele brouwerij geopend in Decentraland. In de bovenstaande video krijg je te zien hoe die eruitziet.

‘S Werelds grootste vermogensbeheerder BlackRock deed deze week weer een aantal interessante uitspraken omtrent crypto. Zo zou de oorlog in Oekraïne de adoptie van crypto kunnen versnellen. Maar, zoals Wiebe in de video benoemt, deed de gigant geen directe uitspraken over bitcoin.

Crypto en gaming gaan steeds vaker hand in hand, en dat is niet gek gezien de kansen die de twee sectoren elkaar bieden. Deze week werd bekend dat de makers achter het wereldberoemde PUBG: Battlegrounds op de Solana (SOL) blockchain gaan bouwen.

We begonnen de terugblik met bier, en eindigen hem met bierland Duitsland! Deze week werd uit onderzoek van crypto exchange KuCoin bekend dat maar liefst 7,5 miljoen Duitsers crypto hebben of erin gehandeld hebben de afgelopen periode. 41% van hen is van plan meer crypto te kopen, wat natuurlijk goed nieuws is.

Bitcoin koers trendommekeer?

Deze week zagen we de bitcoin koers weer een mooie stijging neerzetten. Gisteren ontstond er een nieuwe versnelling na nieuws uit Rusland. Hiermee nadert de koers nu de belangrijke weerstand bij $45.000. Kan bitcoin hier de komende dagen ein-de-lijk bovenuit breken? Dat zou groot nieuws zijn; bitcoin handelt hier namelijk al sinds begin januari onder! In de bovenstaande video werpt Wiebe een blik op de huidige koers.

Blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws, maar ben je doordeweeks vaak druk? Geen nood! Elke vrijdag blikken we terug op het belangrijkste en interessantste ontwikkelingen. Daarnaast publiceren nog een hele hoop andere interessante video’s over crypto. Abonneer je op het Crypto Insiders YouTube-kanaal en klik op het belletje.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.