Het weekend staat weer voor de deur en dus blikken we in de Crypto Insiders weekupdate terug op het crypto nieuws van deze week. In deze weekly recap vinden we mining nieuws uit de Verenigde Staten, een bekeerde Amerikaanse minister van Financiën en Elon Musk die weer eens voor volatiliteit zorgt bij dogecoin (DOGE).

Elon Musk lanceert DOGE, Valerio met Bitvavo op onderzoek

Afgelopen weekend was het mining nieuws te lezen dat Blockstream en Block, twee bedrijven die zeer actief zijn in de crypto-wereld, een bijzonder mining-project aan het opzetten zijn. Zij willen namelijk bitcoins (BTC) gaan minen met zonne-energie. Zij zullen hiervoor onder andere technologie van Tesla gaan gebruiken. Zo krijgt Bitcoin toch weer een iets groener tintje!

Daarnaast was er ook op het gebied van investeerders positief nieuws. 72% van de financiële adviseurs zegt namelijk in een crypto spot-beursfonds te willen investeren. Althans, als die er zou zijn tenminste. Of die er op de korte termijn komt in de VS blijft onduidelijk. Wel draait het sentiment onder de wetgevers gelukkig wat positiever. Wonderbaarlijk genoeg is de minister van Financiën, Janet Yellen, nu zelfs neutraal over crypto.

Dan nieuws van eigen bodem. Valerio Zeno, onder andere bekend van de televisie, gaat namelijk voor de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo op onderzoek. Vind hier de afleveringen die tot nu toe zijn uitgebracht.

En de crypto week is natuurlijk niet compleet zonder Elon Musk en Dogecoin. Door het nieuws dat Musk Twitter wil gaan kopen, steeg DOGE flink in waarde. Dit heeft er mede mee te maken dat DOGE de lievelingscrypto van Musk is. Ook opperde de miljardair om dogecoin als betaalmiddel op Twitter te gebruiken.

Bekijk de bovenstaande video waarin Wiebe dit nieuws én de bitcoin grafiek analyseert.

Blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws, maar ben je doordeweeks vaak druk? Geen nood! Elke vrijdag blikken we terug op het belangrijkste en interessantste ontwikkelingen. Daarnaast publiceren nog een hele hoop andere interessante video’s over crypto. Abonneer je op het Crypto Insiders YouTube-kanaal en klik op het belletje.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.