Ben Armstrong, beter bekend als ‘BitBoy’, gaat stoppen met zijn show op zijn persoonlijke YouTube-kanaal. De crypto influencer had de afgelopen 3 jaar van maandag tot en met vrijdag elke dag een livestream. Door diverse redenen heeft hij op 1 januari zijn afscheid aangekondigd via X.

Twee redenen waarom Armstrong stopt

BitBoy, zoals iedereen hem eigenlijk kent, is een influencer die dagelijks praat over alle trends rondom de crypto-wereld. Vanaf 2018 begon hij al met het maken van video’s over prijsvoorspellingen van bepaalde cryptocurrencies. Ook publiceerde hij video’s met titels zoals ‘Maak ONMOGELIJKE winst met Bitcoin SUPERCYCLE’, die tienduizenden views opleverde.

In een emotionele video die hij zelf plaatste op zijn kanaal, zei Armstrong dat het niet langer financieel haalbaar was. Zijn dagelijkse livestream waarin hij crypto trends over bijvoorbeeld bitcoin (BTC) of ripple (XRP) sprak, kostte hem 25.000 dollar per week om te produceren. Verder gaf hij ook aan dat er ongeveer 100.000 dollar per maand uitgegeven moest worden aan juridische rekeningen.

BitBoy lanceerde eigen cryptomunt

Door de verschillende YouTube video’s die hij maakte besloot hij op een gegeven moment een eigen cryptocurrency te lanceren. Zijn volgers waren enthousiast en zo creëerde hij in 2023 de token Ben ($BEN).

Echter was dit het begin van hoop drama. Zo kwamen er vlak na de lancering van Ben ernstige en persoonlijke beschuldigingen. Ook had hij verschillende ruzies met zijn zakenpartners met betrekking tot de gelanceerde cryptocurrency. BitBoy werd zelfs tijdens een livestream op YouTube gearresteerd wat ervoor zorgde dat zijn eigen token met maar liefst 95 onderuit ging.

Afscheid van zijn dagelijkse livestream

Uiteindelijk hebben dus verschillende redenen ervoor gezorgd dat BitBoy nu een punt zet achter zijn dagelijkse livestream. Op X kondigt hij, in een bericht op 1 februari 2024, zijn afscheid aan. 

”Mijn dagelijkse crypto-livestream is mijn leven geweest. We hebben een goede run gehad. 3 jaar. Elke maandag tot en met vrijdag zonder bijzondere uitzonderingen. Vakanties. Verjaardagen. Markt die crasht. Hoogtepunten van de bull market. Epische gebeurtenissen. Ik was er altijd bij. Ik zal jullie missen.”

 

Het bericht Crypto influencer ‘Bitboy’ stopt na jaren met bekende dagelijkse show verscheen eerst op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.