Aave (AAVE), een toonaangevend protocol in het DeFi-landschap, maakt lenen en uitlenen van crypto-activa mogelijk. In deze analyse delen we onze koersvoorspellingen voor AAVE en bieden we inzichten die je strategie kunnen ondersteunen.

Als je meer diepgang zoekt of vragen hebt, nodigen we je uit om voor slechts €1 onze premium omgeving voor 30 dagen te proberen. Daar kun je uitgebreidere analyses vinden en ervaringen delen met onze community en analisten. Dit is een analyse, geen financieel advies.

Technische analyse AAVE koers

Er zijn enkele interessante ontwikkelingen waargenomen in de koers van AAVE. Ons analyseteam heeft onlangs zijn gedetailleerde inzichten gedeeld met iedereen binnen onze Premium omgeving. Zij zeiden dit:

“AAVE heeft een mooie beweging gemaakt vanuit de eerder aangegeven groene box. Interessant is dat de coin de wave 3 heeft voltooid, onderdeel van het 12345 Elliott Wave patroon dat al geruime tijd in onze grafieken te zien is.

 

Echter, deze wave lijkt vooralsnog wat bescheidener uit te vallen dan verwacht. Hierdoor zou het ons niet verbazen als AAVE nog een extra stijging doormaakt, met het oog op een target van rond de $96. Dit wordt voor nu ons voornaamste richtpunt.

 

Na het bereiken van dit niveau anticiperen we op een korte correctieve beweging. Toch is het belangrijk te benadrukken dat de algemene opwaartse trend intact blijft voor AAVE.”

Datum analyse: 31 oktober. Klik op de grafiek voor volledige grootte.

 

Op zoek naar een betrouwbare partij om AAVE te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Crypto experts: Aave koerspatroon duidt op meer stijgingen verscheen eerst op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.