De wereld van cryptocurrencies en blockchain is constant aan het groeien en dat gaat gepaard met steeds meer banen in de sector. Tal van bedrijven zetten stappen in de snel groeiende branche en dat geldt ook voor de Nederlandse cryptocurrency broker SATOS.

SATOS heeft sinds de oprichting in 2013 een duidelijke missie en visie: het leveren van een bijdrage aan de adoptie en toepasbaarheid van bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies.

SATOS is al een tijd lang druk bezig met het behalen van deze missie en dat is terug te zien in de groei van de crypto broker. Deze groeiende lijn willen ze graag voortzetten en om die reden is het bedrijf nu op zoek naar meerdere support medewerkers. Benieuwd naar de vacature? Lees dan snel verder.

Vacature: support medewerker bij SATOS

Wat houdt de vacature precies in? Als support medewerker bij SATOS ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle (mogelijke) klanten. Het contact kan zowel telefonisch zijn, per e-mail of via webchat. De support vacatures die openstaan zijn voor 16-24 uur per week. Deze uren kunnen overdag, in de avond of in het weekend gemaakt worden.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn in de functie? Hieronder staan een aantal punten waar SATOS naar op zoek is:

Het is van belang dat je servicegericht bent, kunt denken in oplossingen en je kunt inleven in de situatie van de klanten van SATOS
Je bent flexibel en beschikbaar in de avonden en weekenden
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Je volgt een HBO/WO-studie of hebt deze afgerond

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat SATOS jou kan bieden? Dat is het volgende:

Een salaris dat boven marktconform is
Een baan in een snel groeiende sector met doorgroeimogelijkheden
Een geweldige baan die goed te combineren is naast een studie

Wil je meer informatie over de vacature? Neem gerust een kijkje op de vacaturepagina

Interesse in de baan?

Ben je ondertussen enthousiast en heb je interesse in de baan? Neem dan contact op met SATOS en ga voor een kennismaking met het bedrijf. Je CV kun je doorsturen naar info@satos.nl. Ook voor verdere vragen kun je terecht op dit e-mailadres.

Past de functie niet bij jou, maar ken je wel iemand die mogelijk interesse heeft? Voel je vrij om de vacature door te sturen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.