VET is vandaag met maar liefst 14% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om VET te kopen of verkopen. In de premium omgeving voor leden helpen we je een handje bij het maken van dit soort beslissingen.

VeChain (VET) heeft een aantal prachtige dagen achter de rug. Zo wist VET in de afgelopen 24 uur met ongeveer 14% de lucht in te gaan. Over de afgelopen zeven dagen zagen we zelfs een stijging van 53% en in de afgelopen 30 dagen een stijging van 60%. Door deze stijging staat VeChain op de 33e plek op basis van marktwaarde.

Wat is VeChain?

VeChain is een platform dat is opgericht om de authenticiteit van verschillende (luxe) producten te controleren. Dit doen zij door een supply chain-platform te bieden op basis van smart contracts. Dit is nodig aangezien er tegenwoordig veel producten zo goed worden nagemaakt dat je het verschil tussen het origineel en het namaak niet kunt zien. De technologie van VeChain wordt ondertussen al binnen veel sectoren toegepast, waaronder: luxegoederen, landbouw, medicijnen, voedsel, logistiek en tot slot overheden.

Waarom stijgt VET in waarde?

Het lijkt er vooralsnog op dat er geen directe of duidelijke reden is die de stijging van VET kan verklaren. Een van de mogelijke redenen is natuurlijk dat we een stijging over de gehele markt zien op het moment. Waar bitcoin (BTC) alweer $47.000 heeft aangeraakt en ethereum (ETH) de $3.350. In het verleden hebben we vaker gezien dat wanneer de topspelers in de markt stijgen, andere cryptocurrencies meebewegen. Vechain is al lange tijd een erg populair project met een trouwe achterban. Het moment dat de markt weer enigszins lijkt te stijgen is VET een van de populairdere cryptocurrencies, en dit blijkt nu maar weer. 

Technische analyse VET

VET heeft, zoals te zien is op onderstaande grafiek, een prachtige stijging doorgemaakt. In de vorige Insider-analyse van VeChain leek de grafiek van VET nog bearish door het neerwaartse driehoekspatroon. Toch werd dit patroon aan de bovenkant gebroken. Een uitbraak aan de bovenkant van dit patroon bood een prachtig koopmoment. En dat bleek het ook te zijn. Direct na de uitbraak schoot de koers omhoog richting richting de weerstandslijn van $0,077 die we getekend hadden. Hier heeft de koers op het moment nog duidelijk wat moeite mee. Mochten we terugzakken dan zouden we steun kunnen vinden rond de $0,0689. Het zal interessant zijn om de ontwikkelingen rondom de koers in de gaten te houden.

Ontvang meer analyses van vechain, shiba inu en meer

Wil jij up-to-date blijven, meer technische analyses voor VET en andere altcoins ontvangen of hier vragen over stellen? In de Crypto-insiders premium omgeving voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en blijven we verdere updates met jullie delen. Hier worden ook additionele technische analyses gedeeld over andere coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in VET? Neem via de premium omgeving voor leden contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.