Shiba Inu (SHIB) heeft in de afgelopen 24 uur een prachtig resultaat behaald. SHIB is een veelbesproken project in de Premium omgeving voor leden van Crypto Insiders. Hier worden ook regelmatig technische analyses gedeeld door onze professionele analist AppY-Crypto! Voor nu is het tijd om naar de recente ontwikkelingen te kijken van SHIB.

Shib wist in de afgelopen 24 uur met ongeveer 15% te stijgen. Over de afgelopen zeven dagen ging het echter iets minder voorspoedig. In deze periode steeg de koers namelijk met slechts 7%. SHIB staat op het moment van schrijven op de 15e plaats op basis van marktwaarde. 

Wat is Shiba Inu (SHIB)?

Shiba Inu (SHIB) is een van de populairste coins geworden binnen de honden meme-coin sector. SHIB was ooit als grap opgezet na het succes van haar voorganger Dogecoin (DOGE). Doordat SHIB in het begin was opgezet als meme-coin zat er ook geen serieus project of doel achter het project. Door de populariteit die de coin heeft weten te vergaren wist het project uiteindelijk toch uit te groeien tot volwaardig ecosysteem.

Er vallen ondertussen meerdere projecten onder de SHIB paraplu. Dit zijn projecten zoals ShibaSwap, een gedecentraliseerde exchange (DEX) en willen de ontwikkelaars achter Shiba Inu zelfs een eigen metaverse opzetten.

Waarom stijgt SHIB in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou natuurlijk te maken kunnen hebben met de gehele markt. We zien vaker dat wanneer bitcoin (BTC) de lucht in schiet, altcoins meebewegen. In dit geval zagen we dat weer. Bitcoin wist in 24 uur van ongeveer $38K naar $40,7K te stijgen. Dit heeft er mogelijk voor gezorgd dat er meer geld de markt in stroomde, waardoor andere cryptocurrencies ook konden stijgen.

Daarnaast zou dit bericht mogelijk invloed gehad kunnen hebben op de koers. In dit bericht wordt er aangegeven dat er in de afgelopen 24 uur 8 miljard SHIB tokens zijn vernietigd. Deze tokens zijn vernietigd via ShibaBurn, een nieuw platform dat SHIB heeft opgezet. Met dit nieuwe platform kunnen gebruikers passief inkomen krijgen door hun tokens te verbranden. In totaal zijn er al zo’n 16 miljard SHIB tokens verbrand door dit platform. Dit is natuurlijk goed nieuws voor de koers van SHIB aangezien de token hierdoor steeds schaarser wordt. Als het aanbod afneemt, maar de vraag stijgt zien we natuurlijk de koers stijgen.

Technische analyse SHIB

Ondanks de stijging is er nog niks veranderd aan het technische plaatje ten opzichte van de vorige analyse. Wel zien we dat de koers onze lijnen precies heeft gevolgd. Het patroon dat we vaker hebben gezien lijkt nu wederom gevormd te worden. De meest recente symmetrische driehoek wordt nu erg nauw, de theorie schrijft dan voor dat er een uitbraak aan zit te komen. Welke kant op is echter nog niet te zeggen. In de Premium omgeving voor leden van Crypto Insiders zullen we de koers van SHIB nauwlettend in de gaten houden.

Hoe bepaal ik het juiste moment om Shiba Inu te kopen?

Overweeg je een positie te nemen in SHIB maar weet je niet zo goed wanneer je het best kunt instappen? Of wil je uitgebreide technische analyses zien van een van onze professionele analisten? Vraag het aan een ervaren analist in onze Premium omgeving voor leden! Hier worden dagelijks additionele technische analyses gedeeld door verschillende analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier vrij eenvoudig in contact met verschillende analisten en ervaren crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken. Je kan dit nu de eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.