Een van de best presterende cryptocurrencies van de afgelopen periode is NEAR Protocol (NEAR). NEAR wist over de afgelopen 24 uur met ongeveer 7% te stijgen en over de afgelopen zeven dagen zelfs met ongeveer 32%. Over de afgelopen 30 dagen wist NEAR zelfs een rendement van meer dan 50% te boeken! Door de stijging staat NEAR Protocol op de 19e plaats op basis van marktwaarde. In de premium omgeving voor leden werd meerdere keren een analyse van NEAR aangevraagd. Dat is de reden dat deze cryptocurrency wordt behandeld in deze analyse. 

Wat is NEAR Protocol?

NEAR Protocol is een project dat door haar community wordt gestuurd en zich focust op cloud computing. Hiermee willen zij problemen oplossen die concurrerende blockchains hebben, zoals lage transactiesnelheid of slechte doorvoer en interoperabiliteit. Met hun infrastructuur willen ze ook voorliggers zijn in de race naar Web3.0 en willen ze zichzelf onderscheiden van de rest door speciale functionaliteiten voor ontwikkelaars te bieden. 

Recente ontwikkelingen NEAR Protocol (NEAR)

Er is veel gebeurd in de afgelopen maand die de stijging van NEAR kan verklaren, zoals te zien is in een maandoverzicht van NEAR Protocol. In deze update wordt er gesproken over een meerjarige samenwerking tussen NEAR Protocol en SailGP, de bekende internationale zeilcompetitie. Daarnaast kwam NearPay, het eerste platform dat een debetkaart biedt in het NEAR ecosysteem, met een mogelijkheid voor gebruikers om zich in te kunnen schrijven. Er werden van tevoren 1.000 aanmeldingen verwacht. Uiteindelijk hebben maar liefst 18.000 mensen zich aangemeld in een week voor de wachtlijst. Er is dus genoeg interessants gebeurd in de afgelopen 30 dagen! 

Technische analyse NEAR

NEAR laat over de afgelopen maanden prachtige prijsactie zien. Zoals te zien is op de onderstaande grafiek beweegt de NEAR koers zich binnen een opwaarts trendkanaal. Voordat dit trendkanaal gevormd werd, steeg de koers al erg hard. NEAR had dus een prachtige investering geweest.

Op het moment lijken we naar de bovenkant van dit trendkanaal te bewegen. We zien echter wel twee indicatoren op de grafiek die minder positief zijn. Zo is de RSI al erg hoog en bevindt zich zelfs in overbought gebied. Ook zien we dat de koers buiten de Bollinger Bands (BB) is geschoten door de harde stijging. Dit zijn vaak tekenen er een korte daling kan volgen om deze indicatoren weer in neutraal gebied te krijgen. Toch ziet het plaatje er verder niet bearish uit.

Bron: Tradingview

Hoe bepaal ik het juiste moment om NEAR te kopen?

Overweeg je een positie te nemen in NEAR maar weet je niet zo goed wanneer je het best kunt instappen? Vraag het aan een ervaren analist in onze premium omgeving voor leden! Hier worden dagelijks additionele technische analyses gedeeld door verschillende analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier vrij eenvoudig in contact met verschillende analisten en ervaren crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken. Je kan dit nu de eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.