Een van de best presterende cryptocurrencies van de afgelopen periode is NEAR Protocol (NEAR). NEAR wist namelijk over de afgelopen 24 uur met ongeveer 25% te stijgen. Over de afgelopen zeven dagen steeg NEAR zelfs met ongeveer 41% en de afgelopen 30 dagen zelfs 60%! Door de stijging van NEAR Protocol is de cryptocurrency is slecht enkele maanden van plek 35 naar plek 16 op basis van marktwaarde gestegen. In de premium omgeving voor leden werd meerdere keren een analyse van NEAR aangevraagd en besproken en daarom zullen wij deze coin extra behandelen vandaag.

Wat is NEAR Protocol (NEAR)?

NEAR Protocol is een project dat zich focust op cloud computing en wordt gestuurd door haar community. Met het project willen de ontwikkelaars van NEAR verscheidene problemen oplossen die vergelijkbare blockchains hebben, zoals de slechte transactiedoorvoer of -snelheid en de interoperabiliteit. Tevens willen zij doormiddel van hun project voorliggers zijn op basis van Web3.0 en zich onderscheiden van de rest door verschillende tools aan ontwikkelaars te bieden.

Waarom stijgt NEAR Protocol (NEAR) in waarde?

NEAR Protocol heeft het zoals eerder vermeld erg goed gedaan deze maand en steeg met ongeveer 60%. Deze stijging is te verklaren door de vele updates en nieuwtjes die zijn uitgekomen rondom NEAR deze maand. In deze blogpost van het team lees je een samenvatting. Hierin wordt gesproken over de verschillende samenwerkingen die NEAR is aangegaan, zoals met SailGP, Unchain Fund en meer.

Het markteringteam wist niet alleen een aantal samenwerkingen aan te gaan, maar ook ongeveer 700 miljoen wereldwijde impressies te krijgen deze maand waarmee hun social media explodeerde. Het is dus een mooie periode voor de cryptocurrency. Ook wordt er in de post nog gesproken over de verschillende evenementen die zij hebben gehouden zoals de Paris Blockchain Week Summit en de grootste hackathon in de geschiedenis van NEAR genaamd MetaBUILD 2. 

Technische analyse NEAR

Als we kijken naar de grafiek van NEAR zien we dat deze nog perfect de verwachting volgt die we hadden in de vorige analyse van NEAR. We traden nog binnen het opwaartse trendkanaal en zijn zoals we al dachten naar de bovenkant van dit kanaal aan het stijgen. In het vorige artikel spraken we van de mogelijkheid van een kleine neerwaartse beweging aangezien we buiten de Bollinger Bands (bb) aan het traden waren. Ook deze neerwaartse prijsactie hebben we gekregen. Vanaf de publicatie is de koers met ongeveer 17% gedaald voor we weer omhoog konden.

Dit had een perfect moment geweest om in de dip de crypto te kopen. Op dit moment zijn de indicatoren op de grafiek afgekoeld en kunnen we weer langzaamaan naar boven. Het zal interessant zijn om te zien wat er bij de witte weerstandslijn gebeurt. Mocht je nog niet ingestapt zijn zou een uitbraak hierboven mogelijk een mooi instapmoment bieden. Mochten we er toch tegenaan knallen en niet overtuigend doorbreken zou dit een mooi moment kunnen zijn om short te gaan, ofwel in te zetten op een koersdaling. 

Hoe bepaal ik het juiste moment om NEAR te kopen?

Overweeg je een positie te nemen in NEAR maar weet je niet zo goed wanneer je het best kunt instappen? Vraag het aan een ervaren analist in onze premium omgeving voor leden! Hier worden dagelijks additionele technische analyses gedeeld door verschillende analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier vrij eenvoudig in contact met verschillende analisten en ervaren crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken. Je kan dit nu de eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.