NEAR is vandaag een van de best presterende cryptocurrencies. Er wordt veel over NEAR gesproken in de Premium omgeving voor leden. Hier worden ook regelmatig technische analyses gedeeld door onze professionele analist AppY-Crypto! Voor nu is het tijd om naar de recente ontwikkelingen te kijken van NEAR.

Een van de top stijgers van de dag is Near Protocol (NEAR). NEAR is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 13% gestegen. Over de afgelopen zeven dagen zagen we een minder sterke stijging. Over deze periode steeg de koers slechts met 2%. NEAR staat op het moment van schrijven op de 16e plaats op basis van marktwaarde. 

Wat is NEAR Protocol (NEAR)?

NEAR Protocol is een project dat gestuurd wordt door haar community en focust voornamelijk op cloud computing. Met het project willen de ontwikkelaars voor verschillende oplossingen zorgen waar vergelijkbare blockchains mee kampen, zoals de slechte transactiedoorvoer of -snelheid en de interoperabiliteit. Daarnaast is hun doel ook om door middel van hun project voorliggers te zijn op basis van Web3 en zich onderscheiden van de rest door verschillende tools aan ontwikkelaars te bieden.

Waarom is Near Protocol gestegen?

Een mogelijke reden van de stijging zou dit bericht kunnen zijn van de exchange FTX. Hierin wordt aangegeven dat FTX NEAR zal gaan noteren op haar spot exchange. Zowel het storten en opnemen als het verhandelen van NEAR zal vanaf 19 april mogelijk zijn. Dit is voor NEAR investeerders een goed teken aangezien FTX een erg grote en populaire exchange is.

FTX is volgens CoinMarketCap op basis van verschillende indicatoren de op twee na beste exchange. Deze listing zal dus voor een sterke toename in dagelijks volume kunnen zorgen voor de token aangezien mogelijk miljoenen nieuwe handelaren toegang krijgen tot het verhandelen van deze token. Het zal dus interessant zijn om te zien in hoeverre er nieuwe investeerders bij zullen komen die NEAR bezitten.

Technische analyse NEAR

Als we naar de grafiek van NEAR kijken zien we dat de koers op het moment nog bezig is met een opwaarts trendkanaal. We bevinden ons al maanden in dit kanaal en weten binnen deze witte trendlijnen te blijven. Hierdoor zien we steeds hogere bodems en pieken. Zolang we ons nog in deze trend blijven voortbewegen ziet het er erg goed uit voor NEAR.

Vooralsnog lijkt het erop dat we niet naar de onderkant van dit kanaal zullen bewegen. Mochten we de bovenkant van het kanaal opnieuw testen dan is het belangrijk goed op te letten op wat de koers gaat doen. Mochten we hier doorheen breken dan zouden we verder kunnen stijgen. Mochten we hier afgewezen worden dan is de kans er dat we terug naar de onderkant van het kanaal zullen zakken.

Hoe bepaal ik het juiste moment om NEAR te kopen?

Overweeg je een positie te nemen in NEAR maar weet je niet zo goed wanneer je het best kunt instappen? Vraag het aan een ervaren analist in onze Premium omgeving voor leden! Hier worden dagelijks additionele technische analyses gedeeld door verschillende analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier vrij eenvoudig in contact met verschillende analisten en ervaren crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken. Je kan dit nu de eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.