Een van de meest opvallende cryptocurrencies van vandaag is dogecoin (DOGE). DOGE wist over de afgelopen 24 uur met ongeveer 7% te stijgen. Over de afgelopen zeven dagen zagen we de koers zelfs met ongeveer 12% toenemen. DOGE staat op het moment van schrijven op de 11e plaats op basis van marktwaarde. In de premium omgeving voor leden werd DOGE al meerdere keren besproken. Gefeliciteerd iedereen die door de analyses winst wist te maken met deze cryptocurrency!

Recente ontwikkelingen Dogecoin (DOGE)

Deze stijging van dogecoin heeft, net als de stijgingen die we in het verleden zagen, te maken met Elon Musk. Het is bekend gemaakt dat Musk 73.486.938 aandelen heeft gekocht in Twitter ($TWTR). Dit betekent dat hij 9,2% van het totale aantal aandelen heeft die beschikbaar zijn van het bedrijf. Hierdoor schoot niet alleen de koers van het aandeel omhoog maar ook de koers van dogecoin. 

Musk heeft in het verleden al vaker aangegeven groot fan te zijn van DOGE en wordt hierdoor vaak verboden aan de cryptocurrency. Zo heeft hij eerder gezegd dat hij denkt dat dogecoin zelfs beter is dan bitcoin. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat klanten van Tesla, het bedrijf van Musk, de merchandise kunnen kopen met DOGE. Het is dus niet zo gek dat als er iets positiefs gebeurd rondom Musk, de koers van DOGE reageert. 

Technische analyse DOGE

In de vorige technische analyse over DOGE hadden we de onderstaande lijnen al getekend. Op dit moment kunnen we zien hoe DOGE deze lijnen heeft gerespecteerd. In de vorige analyse bevond de koers zich nog tussen de bovenste witte lijn en de groene lijn. Wij hadden in de vorige analyse al verwacht dat de groene lijn voor weerstand zou zorgen. Dit is ook zo uitgekomen. De koers botste er eerst aan de onderkant tegenaan, maar wist uiteindelijk boven de groene lijn te breken.

Na deze uitbraak zakten we iets en testte de koers de oude groene weerstandslijn om hier een nieuwe steunlijn van de maken. Vanuit dit punt schoten we in een stuk door naar de rode weerstandslijn. Op dit moment zijn we hier tegenaan geknald en zakken we weer verder terug. Mocht de koers weer op de groene steunlijn komen rond de $0,0136 zou dit mogelijk een mooi koopmoment bieden. Hier zou de rode lijn een mooie eerste target bieden. 

Hoe bepaal ik het juiste moment om Dogecoin (DOGE) te kopen?

Overweeg je een positie te nemen in DOGE maar weet je niet zo goed wanneer je het best kunt instappen? Vraag het aan een ervaren analist in onze premium omgeving voor leden! Hier worden dagelijks additionele technische analyses gedeeld door verschillende analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier vrij eenvoudig in contact met verschillende analisten en ervaren crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken. Je kan dit nu de eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.