APE coin is vandaag de best presterende cryptocurrency uit de top 100. Tevens wordt veel over APE gesproken in de Premium omgeving voor leden. Hier worden ook regelmatig technische analyses gedeeld door onze professionele analist AppY-Crypto! Voor nu is het tijd om naar de recente ontwikkelingen te kijken van APE.

De hardste stijger van de dag in de top 100 is APE Coin (APE). APE is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 5% gestegen. Over de afgelopen zeven dagen zagen we een veel hardere stijging. Over deze periode steeg de koers met 55%. APE staat op het moment van schrijven op de 29e plaats op basis van marktwaarde. 

Wat is Ape Coin (APE)?

ApeCoin is een vrij nieuwe ERC-20 token binnen het Bored Ape ecosysteem en werkt als governance– en utility-token. Investeerders die een non-fungible token (NFT) uit de Bored Ape Yacht Club in bezit hebben, kregen deze cryptocurrency middels een airdrop. Met deze tokens kunnen zij dus voor bepaalde voorstellen stemmen en krijgen ze verschillende voordelen of speciale acties aangeboden.

Waarom stijgt APE in waarde?

Een van de belangrijkste dingen om te onthouden voor APE is dat het een vrij nieuwe crypto is waar veel hype omheen hangt. De NFT sector is in de afgelopen jaren erg populair geworden en iedereen wil daar van profiteren. Daarbij komt kijken dat de Bored Ape Yacht Club een erg populaire NFT-collectie is. Deze combinatie heeft ervoor kunnen zorgen dat de coin heel snel in waarde steeg en deze waarde heeft kunnen blijven behouden. De reden dat APE kan stijgen in een dalende markt is dus het feit dat er veel hype bij komt kijken. 

Deze hype heeft er onlangs ook voor gezorgd dat de all-time high een aantal dagen geleden werd doorbroken. Er werd een nieuwe ATH geplaatst rond de $18,42. Dit heeft er ook weer voor gezorgd dat APE besproken en gewild werd. 

Tot slot zou dit bericht mogelijk een volgende reden kunnen zijn van de stijging vandaag. Dit evenement zal een gesprek worden tussen een aantal bekende gezichten in de cryptocurrencywereld. 

Technische analyse APE

Als we naar de grafiek van APE kijken zien we iets erg interessants. De koers weet erg snel nieuwe hogere bodems te maken wat ervoor zorgt dat we een steile stijgende steunlijn krijgen (groene lijn). Dit wilt zeggen dat de investeerders steeds minder snel bereid zijn hun APE crypto te verkopen, wat een goed teken is. Toch zien we aan de bovenkant een vrij vlakke weerstandslijn (rode lijn).

Dit betekent juist weer dat investeerders ook niet sneller bereid zijn om een hogere prijs te betalen voor de tokens. Dit zorgt ervoor dat het kanaal waar de koers in beweegt steeds nauwer wordt. Uiteindelijk zal er door de handelaren een keus gemaakt moeten worden of we verder omhoog gaan boven de rode lijn of juist naar beneden onder de groene lijn zullen zakken. Binnen de Premium omgeving voor leden zullen wij dit verloop strak in de gaten houden! 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode voor APE?

Wil jij up-to-date blijven, meer technische analyse voor APE ontvangen of hier vragen over stellen? In de Crypto Insiders Premium omgeving voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en blijven we verdere updates met jullie delen. Hier worden ook additionele technische analyses gedeeld over andere coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in APE? Neem via de premium omgeving voor leden contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.