Een van de meest opvallende cryptocurrencies van de dag is Cardano (ADA). In de Premium omgeving voor leden van Crypto Insiders is ADA ook een erg populaire coin. Hier worden dagelijks verschillende technische analyses gedeeld door onze analist AppY-Crypto. Ook ADA komt hier vaak aan bod. AppY kijkt op basis van Fibonacci- en Elliott wave analyse naar de grafiek en probeert op basis hiervan interessante in- en uitstapmomenten te vinden. 

Wat is Cardano?

Cardano is een open-source blockchain-project dat middels verschillende lagen werkt waar ontwikkelaars verschillende applicaties op kunnen bouwen en aanbieden. De applicaties die gebouwd zijn op Cardano worden op het moment al gebruikt binnen verschillende sectoren. Bijvoorbeeld overheden, bedrijven en consumenten maken gebruik van deze applicaties. De cryptocurrency ADA wordt binnen Cardano gebruikt om van deze applicaties gebruik te kunnen maken. Tevens kan er middels Cardano gebruik gemaakt worden van smart contracts

Recente ontwikkelingen Cardano (ADA)

Een van de meest interessante opkomende ontwikkelingen rondom Cardano zal de Vasil hard fork zijn. Deze hard fork is een update voor Cardano en zal naar verluidt rond 29 juni uitgebracht worden. De update zal verschillende verbeteringen met zich meebrengen aan de manier waarop Cardano presteert. Daarnaast zal het ook veel verbeteren aan de schaalbaarheid van het netwerk. Dit zal voor Cardano dus een erg interessante en belangrijke mijlpaal worden.

Technische analyse ADA

ADA is over de afgelopen maanden eigenlijk enkel aan het dalen. Deze daling volgt een duidelijke neerwaartse trend (witte lijnen). In maart dit jaar wist de koers dan uiteindelijk toch overtuigend uit dit kanaal te breken en maakte een piek op $1,24. Toch bleef deze stijging niet lang doorzetten en zakte we vrij snel weer naar beneden richting het oude trendkanaal.

ADA is vooralsnog op het technische plaatje niet erg sterk en maakt zelfs nieuwe lagere bodems. Voordat we weer naar boven kunnen kijken moeten er een aantal hogere bodems en hogere pieken worden gemaakt. Het zal interessant zijn om te zien of de komst van de Vasil hard fork voor verandering kan zorgen. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Wil jij up-to-date blijven over ADA technische analyse van deze coin ontvangen? Of heb je hier vragen over? In de Crypto-insiders premium omgeving voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in ADA? Neem via de premium omgeving voor leden contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.