Cosmos (ATOM), een platform dat is ontworpen om de interoperabiliteit tussen verschillende blockchains te bevorderen, wordt vandaag uitgelicht.

Onze analyse duikt in de koersverwachting van ATOM, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig updates en live-streams delen.

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

ATOM bevindt zich momenteel in de groene koopzone van onze analisten. Hoewel een laatste dip niet uit te sluiten is, lijkt de koers zich klaar te maken voor een uitbraak omhoog. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“We bevinden ons momenteel in de groene koopzone tussen $6,75 en $9,16. Hoewel we mogelijk nog een verdere daling dieper in deze zone kunnen zien, verwachten we dat dit de laatste neerwaartse wave zal zijn voor de nabije toekomst.

 

We willen zien dat de koers in deze zone wat kracht opbouwt en vervolgens de andere kant op beweegt. Wij hebben een positie opgebouwd in anticipatie op een ommekeer. Op de middellange termijn verwachten we een doorbraak van de $14, wat een sterk bullish signaal zou zijn.

 

We blijven optimistisch over de toekomstige prijsontwikkelingen van ATOM en houden in de Discord omgeving de situatie nauwlettend in de gaten.”

Datum analyse: 20 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/luk2yC4U/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Cosmos (ATOM) staat op het punt om uit groene zone te breken verscheen eerst op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.