Vorige maand hebben jullie al kunnen lezen over het crypto project CLOCKS. In het onderstaande artikel willen we jullie graag op de hoogte brengen van de ontwikkelingen van dit project. De afgelopen maand heeft het team van CLOCKS namelijk mooie dingen weten te realiseren.

Begin februari is er een strategisch partnerschap aangegaan met Byont. Byont zal zorg dragen voor de ontwikkeling van de token, de smart contracts en voor andere blockchain gerelateerde zaken waar CLOCKS behoefte aan heeft.

In de CLOCKS Telegram groep heeft CLOCKS een Ask Me Anything-sessie (AMA) gehouden waarin CEO Appy Crypto veel vragen live heeft beantwoord. De vragen en antwoorden worden momenteel uitgewerkt en zullen binnenkort op de website worden gepubliceerd.

De website clockstoken.io is in februari ook online gegaan. Bezoek de website voor meer informatie over CLOCKS, om je alvast te registreren en de KYC-procedure te doorlopen voordat de ICO begint. De ICO start namelijk op 1 maart 2022 om 12.00 uur Nederlandse tijd. Er zal een handleiding op de website geplaatst worden voor het aanschaffen van de CLOCKS tokens.

Zodra CLOCKS met het fonds gaat traden zal de actuele waarde van het fonds op de website staan. De waarde zal dagelijks op de website bijgewerkt en aangepast worden. Het traden met het derivaten deel van het fonds wordt zelfs dag en nacht live gestreamd. Vanaf 1 april zal de stream van het Twitch kanaal van Appy Crypto 24/7 live zijn. Hier zijn dus alle trades met het derivatendeel van het CLOCKS fonds altijd live te volgen.

Leer ook zelf traden

Ook als je zelf wilt leren traden kan je bij CLOCKS terecht. In plaats van geld uit te geven aan dure cursussen en betaalde groepen en te traden zonder precies te weten hoe het werkt, kan je ook CLOCKS kopen. Voor CLOCKS holders ligt er namelijk het plan om in de toekomst gratis toegang te bieden tot een academie. Op deze academie komt veel educatief materiaal gratis beschikbaar voor CLOCKS holders. En terwijl je zelf leert traden, trade CLOCKS voor je met het CLOCKS fonds. Heb je zelf geen interesse, zin of tijd om te leren traden? CLOCKS doet dit dan ook graag voor je.

Kortom, CLOCKS is dus veel meer dan een fonds waarmee getrade gaat worden.

Mocht je geïnteresseerd zijn in dit project, bekijk de website en volg de CLOCKS socials.

Our time, Is your Value.. Clockstoken.io

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.