Het laatste weekend van Tomorrowland zit er al op, maar niet getreurd: het volgende evenement staat alweer gepland! Er komt namelijk een wintereditie in de Franse Alpen, aan waar je naast wintersporten uiteraard ook kunt genieten van muziek. Cryptocurrency exchange FTX is één van de grote sponsoren, en met een gratis te claimen NFT (Non-Fungible Token) op FTX maak je kans op tickets voor twee personen.

Zo claim je je NFT

Het claimproces is heel simpel en bestaat uit vijf simpele stappen:

Meld je aan op FTX via deze link en doorloop het registratieproces
Download de FTX app en log in (Android of Apple iOS)
Klik in de app rechtsboven op het scherm op het cadeau-icoontje.
Klik op ‘Enter code’ 
Voer de code ‘FTXMLBE’ in en claim je gratis NFT

De NFT staat hierna direct in je wallet.

De eerste collectie bestaat uit NFT’s van een bos, waarmee je kans maakt op prijzen. Er zijn maar 100.000 van deze NFT’s en de prijzen worden steeds groter naarmate meer NFT’s geclaimd worden. Zodra alle 100.000 NFT’s geclaimd zijn wordt de prijzenpot bovendien verdubbeld. In de prijzenpot vind je onder andere Tomorrowland tickets en crypto.

Win meer bij FTX

De actie volgt op het samenwerkingsverband dat FTX Europe eerder dit jaar met Tomorrowland afsloot.

FTX heeft naast de samenwerking met Tomorrowland meer deals. Zo kun je gegarandeerd een deel van een prijzenpot van 150.000 euro krijgen door een account aan te maken op FTX en door 100 euro te storten. Circle heeft namelijk een nieuwe euro-stablecoin, en met een FTX-account krijg je tijdelijk een claim op een deel van dit bedrag. Er is één nadeel: hoe meer mensen zich aanmelden, hoe kleiner het bedrag wordt waar je recht op hebt. Niet doorvertellen dus!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.