Het weekend staat weer voor de deur en dus blikken we in de Crypto Insiders weekupdate weer terug op het crypto nieuws van deze week. In deze weekly recap speelt Bitcoin (BTC) weer een belangrijke rol!

Bitcoin adoptie versnelt in het VK, IMF maakt zich zorgen

Deze week viel onder andere te lezen dat de adoptie van Bitcoin als wettig betaalmiddel weer tot zorgen heeft geleid in de traditionele financiële wereld. Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) waarschuwt onder andere dat het financiële instabiliteit met zich mee kan brengen. In Europa hoorden we daarnaast geluiden dat de EU decentralized finance (DeFi) en crypto wil gaan reguleren.

In het Verenigd Koninkrijk gaat de adoptie van crypto gestaag verder. Uit onderzoek van Coinbase blijkt dat 33% van alle Britten al in crypto investeert. Onder hen is, niet geheel verrassend, vooral bitcoin populair.

En uiteraard was er ook weer wat non-fungible token (NFT) nieuws. Het Vaticaan wil namelijk een NFT-kunstcollectie gaan lanceren. Ten slotte kondigde TRON (TRX) een nieuwe stablecoin aan waardoor de koers van TRX even flink steeg. 

Een blik op de bitcoin koers

Uiteraard kijkt Wiebe ook deze week weer naar de bitcoin koers. Hoe staat deze er nu voor na de recente daling, en is er veel veranderd ten opzichte van vorige week? Bekijk de video voor een analyse!

Blijf op de hoogte van het laatste crypto nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws, maar ben je doordeweeks vaak druk? Geen nood! Elke vrijdag blikken we terug op het belangrijkste en interessantste ontwikkelingen. Daarnaast publiceren nog een hele hoop andere interessante video’s over crypto. Abonneer je op het Crypto Insiders YouTube-kanaal en klik op het belletje.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.