Hier hebben we te maken met een regenachtige dag met tormentas eléctricas, oftewel onweer. Daarmee is het een mooie dag om weer even lekker voor de computer te zitten. Ik heb een toffe video opgenomen betreffende Cardano. In de maand juni komt er namelijk weer een nieuwe upgrade voor het netwerk genaamd Vasil.

Bij de vorige upgrade zagen we de weken ervoor een mega stijging van 135%. Kans is zéér aanwezig dat we dat nu iets soortgelijks gaan zien. Verder bespreken we de cardano koers op de grafiek en kijken we naar wat overig Cardano nieuws.

Join de Cryptonite familie!

Corné Marchand is sinds de bull run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Surf dan even naar www.cornemarchand.nl.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.