Hoe lang houd jij je crypto meestal vast? Uit data van crypto exchange Coinbase blijkt dat investeerders vooral shiba inu (SHIB) en cardano (ADA) lang vasthouden. Zelfs langer dan de moeder der aller cryptocurrencies, bitcoin (BTC)!

Cardano vaak 122 dagen in Coinbase account

Coinbase laat per cryptocurrency zien hoe lang de typische hold-tijd is. Dit kan verschillende dingen aantonen. Zo stelt Coinbase zelf: “lange hold-tijden signaleren een accumulatietrend. Een korte hold-tijd is een indicatie dat de crypto sneller van de hand wordt gedaan.”

Kijkend naar verschillende grote cryptocurrencies valt op dat de typische hold-tijd van bijvoorbeeld cardano op 122 dagen ligt. Voor bitcoin ligt dat op 115 dagen, en ethereum (ETH) 87 dagen. Solana (SOL) wordt door investeerders vaak 79 dagen lang vastgehouden en dogecoin (DOGE) 80 dagen.

Shiba inu word ook vaak lang vastgehouden

Opvallend is dat dogecoin rivaal shiba inu ook relatief lang in handen van de investeerder blijft. SHIB’s typische hold-tijd ligt namelijk op 121 dagen. Uiteraard zegt dit niet dat SHIB hiermee een interessantere investering is. Vergeleken met 121 dagen geleden, wat eind december 2021 was, staat shiba inu namelijk 40% in de min. Het komt dan ook vaak voor dat vooral beginnende investeerders liever vasthouden aan hun investeringen die onder water staan in plaats van verlies te nemen.

Wil jij meer leren over het investeren in crypto, hoe dit aan te pakken en hoe een strategie te ontwikkelen? Word lid van Crypto Insiders Premium en kom in contact met analisten, crypto coaches en onze fanatieke community. Stel je vragen, deel je ideeën en zo helpen we elkaar op weg! Probeer de eerste 30 dagen helemaal gratis via deze link.

Shiba inu blijft ondertussen druk bezig met ontwikkelen. Zo was enkele dagen in het shiba inu nieuws te lezen dat het project een burn portal heeft gelanceerd. Hiermee krijgen SHIB holders een beloning als zij deze vernietigen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.