BitCanna (BCNA) is een cryptocurrency die gericht is op cannabis. Deze ‘cannabis crypto’ komt nu met een eigen NFT (non-fungible token) collectie genaamd BitCanna Buddheads. De collectie bestaat uit 8.420 unieke Buddheads die woonachtig zijn in de ‘Cosmos Universe’.

Daarnaast komen de Buddhead NFT’s met 8 eigenschappen, die ieder op 93 unieke variaties gecreëerd kunnen worden. Dit betekent dat er in potentie maar liefst 106.928.640 unieke Buddheads kunnen komen. De Buddheads openen een poort naar de magische wereld van cannabis en geven toegang tot exclusieve BitCanna voordelen. Voordelen zoals vroege toegang, kortingen en unieke drops.

Over BitCanna

BitCanna is een wereldwijd blockchain technologie bedrijf dat cannabis bedrijven helpt om zonder contant geld door het leven te gaan. BitCanna was in eerste instantie opgericht om marihuana ondernemingen te ondersteunen met toegang tot, onder andere, financiële diensten van banken, credit card bedrijven en andere online betaalproviders. Deze ondernemingen moeten vaak buitensporig hoge transactiekosten betalen, omdat zij simpelweg weinig keuze hebben.

Cannabis bedrijven helpen met hun financiële worstelingen is echter niet het enige wat BitCanna van plan is om te doen. Binnen de cannabis industrie is er een groeiende vraag naar ‘track en traceerbaarheid’ van de gewassen en bepaalde vertrouwensmechanismes. BitCanna combineert hierbij het beste van alle werelden terwijl ze deze problemen aanpakken door middel van hun blockchain platform en bijbehorende cryptocurrency: BCNA. 

NFT’s als micro-sociale netwerken: het pad naar crypto adoptie

De voornaamste doelstelling van de BitCanne Buddheads is het creëren van een grotere en meer robuuste BitCanna community. De Buddheads fungeren als een digitale toegangspas tot deze community en het ecosysteem daarbuiten. Bij BitCanna geloven ze dat NFT’s kunnen dienen als de perfecte onboarding tool om cannabis consumenten op toegankelijke wijze kennis te laten maken met crypto en blockchain.

NFT’s zijn zich snel aan het ontwikkelen van een niche interesse tot mainstream gespreksstof. De verscheidenheid aan NFT kunst trekt een nieuw en breed publiek van liefhebbers aan. Dit komt omdat NFT’s behalve kunst ook inkijk bieden in een nieuwe laag van sociale interactie. Wanneer je NFT’s ziet als sociale netwerken, zou je kunnen zeggen dat NFT’s ervoor kunnen zorgen dat er een nieuwe vorm van social media aankomt. Een vorm die gebaseerd is op creativiteit, eigenaarschap en contributie.

Danzij de partners en zusterondernemingen van BitCanna heeft het bedrijf al toegang tot miljoenen klanten. Zamnesia, Royal Queen Seeds, Cibdol en Kannabia zijn een aantal voorbeelden van deze partners en zusterondernemingen. Nu de crypto industrie iedere dag een beetje volwassener wordt, voelt het goed om voor een directe aanpak te kiezen bij de traditionele cannabis consument. BitCanna ziet Buddheads als een onmisbaar onderdeel van de toekomst van BitCanna. 

BitCanna Buddheads worden gelanceerd op Stargaze

Buddheads kunnen worden verkregen via een gratis airdrop, die speciaal bedoeld is voor de BitCanna en Stargaze community. Ook kunnen zij een NFT mint krijgen op het platform van Stargaze. Alle details over de airdrop en de mint zijn terug te vinden in de NFT-sectie in de BitCanna Discord

Stargaze is een volledig gedecentraliseerde NFT-marktplaats, die draait op het Cosmos ecosysteem. Het is de eerste interoperabele laag 1 voor NFT’s en komt inclusief een NFT launchpad en marktplaats. Stargaze is eigendom van de community en rekent geen gas fees bij transacties. Bovendien beweren ze CO2-neutraal te zijn.

TwitterDiscordTelegram

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.