Gisteren verscheen de eerste aankondiging op Crypto Insiders en vandaag is het al zover: om 14:00 Nederlandse tijd gaat de initial exchange offering (IEO) van C2X (CTX) live op crypto exchange FTX.

Wil je meer te weten komen over het project van C2X? Lees dan hier de uitgebreide Whitepaper. Wanneer je mee wilt doen met de IEO kun je op deze pagina terecht.

Want to learn more about #C2X?

See our token unlock schedule and more in our FAQ: https://t.co/9gbKHJpMFj

(We will be updating our FAQ constantly so stay tuned for more information!)#C2X $CTX

— C2X (@C2X_WORLD) March 17, 2022

Alles over C2X

Wat is C2X precies? C2X is het blockchain gaming platform dat naar eigen zeggen het ‘ultieme blockchain gaming platform’ wil creëren waar iedereen aan mee kan doen en van kan genieten door simpelweg te spelen. Bezitters van C2X tokens krijgen bovendien mede zeggenschap over het ecosysteem, daar ze mogen stemmen op nieuwe beslissingen. Het platform van C2X is gebouwd rondom 3 pijlers:

Deelname. Zoals gezegd kan iedereen deelnemen aan de C2X blockchain, door gewoon hun games te spelen.
Productie. Alle spelers gaan bijdragen aan het C2X ecosysteem. Iedereen die gamet wordt namelijk tegelijkertijd een waarde creator
Winst voor iedereen. De toewijding van de fans en gamers moet beloond worden. C2X wil continu voortgang boeken en die doen ze onder andere door ‘circulation of value’ te faciliteren. De waarde blijft zodoende binnen het ecosysteem.

C2X games

C2X heeft al een reeks aan games uitgebracht en er zullen er nog veel volgen. Dit zal bijdragen aan de visie van C2X; het ultieme blockchain gaming platform worden.

C2X partners

C2X werkt ook samen met tal van partners. Een aantal van deze partners zijn Com2uS, Com2uS Holdings, Com2uS Platform en Terra. 

Eerdere IEO’s op FTX

De aanstaande IEO van C2X op FTX is zeker niet de eerste op de crypto exchange. FTX staat bekend om het lanceren van nieuwe projecten en eerdere IEO’s op FTX hebben overwegend mooie resultaten opgeleverd. Onderstaand overzicht geeft alle eerdere IEO’s op FTX weer. Dit biedt geen garantie voor toekomstige IEO’s, zoals die van C2X, maar hoopgevend is het zeker.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.