Morgen is het weer zover: een nieuwe initial exchange offering (IEO) op crypto exchange FTX. Het is dit keer de beurt aan blockchain gaming platform C2X (CTX). De IEO gaat morgen, 18 maart, om 14:00 Nederlandse tijd live.

One day to go until the $CTX IEO!@C2X_WORLD @Com2uS @Com2uS_Holdings #C2Xhttps://t.co/UtJ400vBok pic.twitter.com/IwR6Lk2AUL

— FTX (@FTX_Official) March 17, 2022

Wat is C2X?

Wat is C2X precies? C2X is het blockchain gaming platform dat naar eigen zeggen het ‘ultieme blockchain gaming platform’ wil creëren waar iedereen aan mee kan doen en van kan genieten door simpelweg te spelen. Het platform van C2X is gebouwd rondom 3 pijlers:

Deelname. Zoals gezegd kan iedereen deelnemen aan de C2X blockchain, door gewoon hun games te spelen.
Productie. Alle spelers gaan bijdragen aan het C2X ecosysteem. Iedereen die gamet wordt namelijk tegelijkertijd een waarde creator
Winst voor iedereen. De toewijding van de fans en gamers moet beloond worden. C2X wil continu voortgang boeken en die doen ze onder andere door ‘circulation of value’ te faciliteren. De waarde blijft zodoende binnen het ecosysteem.

Bezitters van C2X tokens krijgen bovendien mede zeggenschap over het ecosysteem, daar ze mogen stemmen op nieuwe beslissingen. C2X heeft al een aantal games die te downloaden zijn in de iOS App Store en in Google Play. Nieuwe games zullen snel aangekondigd worden.

Hoe kun je meedoen aan de C2X IEO op FTX?

Wanneer je mee wilt doen aan de aankomende C2X IEO op FTX zijn er een aantal stappen en voorwaarden die je moet doorlopen:

Registreer je account en voltooi KYC (know-your-customer) level 2
Zet een wekker zodat je er zo snel mogelijk bij bent
Zorg voor de juiste geldmiddelen om te kunnen bieden. Het gaat om minimaal 479 en maximaal 503 USD(T) en 5 FTT per ticket
Als dit allemaal gelukt is heb je op vrijdag 18 maart tussen 14:00 en 15:00 één uur de tijd om te bieden
Wacht op de resultaten

De volledige uitleg is ook terug te vinden op de website van FTX.

Inwoners van de Verenigde Staten komen niet in aanmerking voor de C2X IEO of $CTX tokens.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.