De Nederlandse cryptobeurs Bitvavo heeft vandaag weer mooi nieuws naar buiten gebracht: het is nu namelijk mogelijk om een hele waslijst aan altcoins te storten en op te nemen. Deze cryptocurrencies waren al verhandelbaar op het platform, maar nu biedt de grootste crypto exchange van ons land zijn gebruikers nóg meer mogelijkheden. Bovendien krijgen nieuwe gebruikers van Bitvavo nog altijd een €10 gratis airdrop. Het enige wat je hiervoor moet doen is een account aanmaken via deze link.

Nieuwe update Bitvavo

Bitvavo weet regelmatig een plekje te bemachtigen in het crypto nieuws aangezien het platform continu werkt aan verbeteringen. Alleen al in de maand mei breidde Bitvavo zijn platform uit door floki (FLOKI), pepe (PEPE), harmony (ONE), syscoin (SYS), glimmer (GLM), moonriver (MOVR) en sui (SUI) beschikbaar te stellen aan zijn gebruikers.

Terwijl Bitvavo al bekend stond als een crypto exchange met een zeer ruim aanbod aan verschillende cryptocurrencies, is het dit jaar hard aan het werk om het handelsassortiment tot een nieuw level te tillen.

Naast de vele listings van nieuwe crypto breidt het platform nu ook zijn assortiment uit wat je tevens kunt storten en opnemen. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat je de cryptocurrencies naast het verhandelen ook kunt storten en op kunt nemen.

Volgens de statuspagina van Bitvavo is het nu, naast het verhandelen, tevens mogelijk gemaakt om de volgende altcoins te storten en op te nemen: SUI, terra classic (LUNA), terra 2.0 (LUNA2), hedera (HBAR), polkadot (DOT), multiversX (EGLD) en kusama (KSM).

10 euro airdrop, hoe werkt dit?

Terwijl Bitvavo druk is om de mogelijkheden van gebruikers uit te breiden, bieden ze ook nog eens een leuke actie. Om nieuwe gebruikers op weg te helpen kun je 10 euro aan gratis tegoed ontvangen wanneer je een account aanmaakt. Claim jouw 10 euro via deze link.

Als je een nieuw account hebt aangemaakt hoef je alleen nog maar de verificatiestappen te doorlopen en minimaal 1 euro te storten op het platform. Vervolgens zul je binnen 48 uur je gratis 10 euro ontvangen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.