Beste crypto maten! Zo, wat een ongelooflijke candle zagen we gisteren! In deze video heb ik het over de prijsactie die we gisteren zagen en tevens wat de huidige grafieken ons nu vertellen. Daarnaast bespreken we in deze video ook interessante prijsactie die mij is opgevallen, wat mogelijk het begin van de ontkoppeling zou in kunnen leiden van crypto ten opzichte van de equity-markten.

Daarmee bedoel ik dat Bitcoin mogelijk verminderde correlatie gaat vertonen en zich minder als een tech-aandeel, maar weer als een echte cryptocurrency gaat gedragen. Het zou tijd worden!

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.