In dit artikel delen we een exclusieve analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten en we denken dat je hier nog voordeel uit kunt halen. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin lijkt eindelijk te willen stijgen nadat de koers in de groene zone van de analisten van Crypto Insiders uitkwam. De analisten meldden onlangs het volgende hierover in de Premium omgeving:

“Bitcoin heeft ons tot nu toe niet teleurgesteld. De koers heeft, precies zoals verwacht, een laatste dip in onze groene koopzone gemaakt en lijkt de weg naar boven te hebben gevonden. 

Voordat we de vlag uit kunnen hangen, willen we eerst bevestiging met een stijging naar $27.600. Weet de koers dit niveau en de $29.445 te breken, dan wordt het feest voor BTC, maar zover is het helaas nog niet. 

Vandaar dat we onze stop-loss op onze entry hebben ingesteld. Ondanks de huidige positieve beweging van de koers willen we mogelijke grote verliezen vermijden, mocht er plotseling een negatief nieuws verschijnen. We willen ook nog geen winstnemen, want de koers oogt bullish. Over enkele dagen bekijken we de koers opnieuw en delen we onze bevindingen in de Premium omgeving.

Deze analyse is op 19 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.