De Bitcoin Consultant heeft weer een nieuwe video voor jullie klaar staan. In deze video’s bekijkt John van Meer de koers van bitcoin (BTC). Ook kijkt hij naar een aantal altcoin koersen, en welke dat zijn lees je hieronder.

Bitcoin Consultant bekijkt ethereum, cardano en meer

In de video van vandaag bekijkt John de koersen van bitcoin, ethereum (ETH), cardano (ADA), ethereum name service (ENS), algorand (ALGO) en tezos (XTZ). Hoe staan zij er op dit moment voor? Je ziet het in de nieuwe koers analyse van De Bitcoin Consultant!

Stem op cryptocurrencies

Stemmen op de cryptocurrencies die John analyseert? Word dan lid van Crypto Insiders Premium, en je kan iedere editie meestemmen. Hulp nodig? 7 dagen per week kan je als Insider persoonlijk je vraag neerleggen bij analisten, Crypto Coaches en onze fanatieke community. Kom de eerste 30 dagen kan je gratis proberen!

Leren over Bitcoin, blockchain en crypto

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hier in te investeren. Tevens vind je er cursussen om als professionele trader te leren handelen in crypto. Kennismaken met John? Bekijk dan zijn gratis cursus! Ook op Crypto Insiders kan je meer lezen over de Bitcoin Consultant.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.