De Bitcoin Consultant heeft weer een nieuwe video voor jullie klaar staan. In deze video’s bekijkt John van Meer onder andere de koers van bitcoin (BTC).

Koersanalyse bitcoin en ethereum

In de video van vandaag bekijkt John de koersen van bitcoin en ethereum (ETH). Wat is het effect van de uitgebroken oorlog in Oekraïne? En dan hebben we natuurlijk nog de uit de hand lopende inflatie. In de nieuwe koers analyse van De Bitcoin Consultant bekijkt John de grafieken!

Stem op crypto

Stemmen op de cryptocurrencies die John analyseert? Word dan Insider en je kan iedere editie meestemmen. Hulp nodig? 7 dagen per week kan je als Insider persoonlijk je vraag neerleggen bij een van onze Crypto Coaches. Zij beantwoorden je vragen of zetten je vraag door naar een van de analisten. Kom de eerste 30 dagen kan je gratis proberen!

Leren over Bitcoin, blockchain en crypto

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hier in te investeren. Tevens vind je er cursussen om als professionele trader te leren handelen in crypto. Kennismaken met John? Bekijk dan zijn gratis cursus! Ook op Crypto Insiders kan je meer lezen over de Bitcoin Consultant.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.