April 2023 zit erop en dus is er weer een candle gesloten op de maandelijkse bitcoin (BTC) grafiek. Op deze grafiek is te zien hoe de Moving Average Convergence Divergence (MACD) op het punt staat naar boven te kruisen. In 2019 gebeurde dit voor het laatst. In deze video bekijk ik hoe de koers zich destijds ontwikkelde. Uiteraard werp ik ook een blik op een aantal andere activa, waaronder de S&P500 en arbitrum (ARB).

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Wil je technische analyses voor een groot aantal crypto koersen dagelijks ontvangen? Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kom je in direct contact met onze analisten en leer je van ervaren handelaren samen met een grote actieve community hoe je kunt profiteren van al onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Meer leren over crypto? De Bitcoin Consultant helpt je graag

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt John zelfs een gratis cursus voor beginners! John heeft ook een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over zijn diensten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.