Hallo crypto maten! Het is alweer een aantal weken geleden dat ik een Bitcoin update heb gegeven en hoewel mijn laatste analyse nog steeds actueel is was het natuurlijk wel de hoogste tijd om de grafiek van bitcoin te behandelen. De 15 weken moving average (MA) heeft namelijk geen stand gehouden en op dit moment hangt de bitcoin koers aan flinterdun support en laat de grafiek zien dat flinke volatiliteit aanstaande is

In deze video neem ik jullie mee in mijn gedachten en laat ik zien wat voor mij de komende dagen belangrijke niveaus zijn om in de gaten te houden en deel ik tevens mijn kijk op het grotere geheel. Enjoy!

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.