In deze video spreek ik met Christian van Slapend rijk worden over de koers van bitcoin (BTC). We hebben het onder andere over welke niveaus nou echt belangrijk zijn om naar te kijken voor een echte uitbraak van de prijsacties. Sinds januari van dit jaar wordt bitcoin al getrade tussen de $37.000 en de $45.000. Op $37.000 vind je dus een hele duidelijke support. Ik denk zelf dat deze niveaus van $37.000 en $45.000 nog wel een langere tijd belangrijk zullen blijven.

Technische analyse bitcoin koers

Deze niveaus komen namelijk ook terug bij de Bollinger bands. Bollinger bands geven een bereik aan waarbinnen ongeveer 90+% van de prijsactie zich bevindt. De Bollinger bands worden gebruikt als een dynamische support en resistance van de bitcoin koers. Aan de hand van de Bollinger bands kun je dus ook zien waar het niveau van support en resistance zich op dit moment ongeveer bevindt. De prijsactie wordt ook bepaald door het volume. Om te kijken of we een daadwerkelijke breakout gaan krijgen is volume dus van belang. Wat je bij een breakout wil zien is een dagelijkse candlestick die onder die $37.000 komt, die daar ook sluit die dag en die eventueel de volgende dag ook nog onder datzelfde prijsniveau blijft én een hoog volume. Als dat volume er niet is kan er sprake zijn van een nep breakout.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.