Het Nederlandse consumentenprijsindex (CPI) cijfer liep deze week fors op. De marge voor ondernemers is omlaag en daarmee ook het bruto binnenlandsproduct (bbp). De Nederlandse inflatie liep in maart op naar een record van zelfs 11,9%, het hoogst sinds 1975. Ondertussen zit de Europese Centrale Bank (ECB) op haar handen. Volgens de ECB is er namelijk nog geen sprake van zogenaamde stagflatie, maar als je verder kijkt dan je neus lang is, zie je dit risico van mijlenver aankomen.

Daarnaast toont de zogeheten Inverse Yield Curve tekenen van een aanstaande economische recessie. Ondertussen maakt de Russische president Vladimir Poetin een meesterzet waarmee hij de PetroDollar van het toneel drukt en de Russische roebel koppelt aan goed. Hoe dat precies zit, legt Madelon Vos uit in deze nieuwe aflevering van Madelon Praat. Natuurlijk bekijkt Madelon ook weer de bitcoin koers met behulp van een technische en een fundamentele analyse!

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Crypto & Trading academy krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. Daarnaast leer je de basis van technische analyse. Deze gratis cursus is een voorproef op de volledige cursus. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.