Gisteren kwam de Federal Reserve (FED) met haar eerste rente verhoging in drie jaar. De koers van bitcoin (BTC) schommelt hevig binnen een kleine range en kende meerdere fakeouts naar zowel boven als beneden. In deze video behandel ik een aantal belangrijke zones voor de komende dagen, deel ik mijn visie op de markt en laat ik tevens een stijgende trendlijn zien die de afgelopen weken als support heeft gefungeerd en belangrijk is om in de gaten te houden.

In het tweede gedeelte van de video gaan we het hebben over inflatie en deel ik een aantal tips over hoe om te gaan met inflatie en waar de kansen liggen voor je persoonlijke financiën.

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.