Hallo crypto maten! sinds de invasie in Oekraïne zien we op de markten nu een korte opleving. Naar mijn idee is dit het gevolg van een goede R/R tijdens de dip – toen de invasie begon en een zogeheten short squeeze. Echter is de trend nog steeds bearish en lijkt elke rally van bitcoin, ethereum, maar ook andere altcoins te stagneren bij de eerste de beste weerstand.

In deze video bekijk een aantal korte-termijn-niveaus die gebroken moeten worden om het geheel enigszins bullish te maken. Voor nu blijf ik neutraal tot bearish, totdat het macro-plaatje en de grafieken op de grotere time frames er beter uit gaan zien.

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.