Er staat weer een nieuwe video voor jullie klaar! In de video van vandaag bekijkt John de grafieken van bitcoin (BTC), ethereum (ETH), cronos (CRO), sandbox (SAND) en solana (SOL). Hoe staan deze koersen er op dit moment voor? Je ziet en hoort het in de bovenstaande video!

Handel samen met Crypto Insiders

Wil jij up-to-date blijven, meer technische analyses ontvangen of hier vragen over stellen? In de Crypto Insiders Discord groep voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en blijven we verdere updates met jullie delen. Hier worden ook meer technische analyses gedeeld over andere cryptocurrencies die in deze rubriek worden behandeld. Door dagelijks kennis met elkaar te delen proberen we samen de markt voor te blijven en de juiste in- of verkoop momenten te bepalen. Ben je nog geen lid? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie.

Meer leren over crypto? De Bitcoin Consultant helpt je graag

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt John zelfs een gratis cursus voor beginners! John heeft ook een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over zijn diensten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.