De bitcoin koers is flink door de 15 weken moving average (MA) gebroken, de 200 dagen MA en staat daarna tevens op het punt de 15 maanden MA te breken! Nadat we een lange neerwaartse trend hebben gehad, hebben we nu te maken met een heuse rally.

De grote vraag is natuurlijk is of deze bitcoin rally duurzaam is! Wat zijn nu de belangrijke support- en weerstandsniveaus en waar liggen mooie entries verborgen? In de video van vandaag behandel ik deze vragen.

Daarnaast heb ik ook nog een leuk nieuwtje! Komende donderdag zal ik mijn eerste online video podcast opnemen met niemand minder dan Willem Middelkoop! Tijdens deze podcast hebben we een vrij format en behandelen we de gebeurtenissen in de markt en delen we onze visies. De podcast is niet live en ik zal hem waarschijnlijk in het weekend uploaden. Het belooft een geweldige podcast te worden want er is uiteraard enorm veel om over te praten op het moment!

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.