Het was lang wachten, maar het moment is eindelijk daar. De Bitcoin Amsterdam Conference gaat vandaag van start. Drie dagen lang zal de Westergasfabriek in Amsterdam omgetoverd worden tot een ware bitcoin-tempel. Had jij hier graag bij willen zijn, maar heb je helaas geen kaartje kunnen bemachtigen? Zorg dan dat je zeker even een kijkje neemt op de livestream van het evenement.

Het grootste bitcoin-evenement van Europa

Vanaf vandaag zal de Westergasfabriek maar liefst drie dagen lang in het teken staan van alles wat met bitcoin te maken heeft. Het zal de eerste keer zijn dat de grootste bitcoin conferentie ter wereld ook in Amsterdam te bezichtigen is. Op het evenement zal er genoeg te doen zijn voor elke bitcoin-enthousiasteling. De agenda staat namelijk helemaal volgepland.

Onder de sprekers zijn een aantal belangrijke personen binnen de Europese crypto industrie en deskundigen op het gebied van bitcoin en crypto. Kortom, Amsterdam zal drie dagen lang worden omgetoverd tot een ware ‘bitcoin-hoofdstad’. Een unieke ervaring natuurlijk.

Het hoofdthema op de conferentie is ‘Hyperbitcoinisatie’ met als doel om ook het Europese continent te inspireren en te overtuigen van de potentie van bitcoin. Daarnaast zullen alle laatste technologische ontwikkelingen uitvoerig worden besproken door de hoog aangeschreven sprekers zoals, Blockstream CEO Adam Back, Nigel Farage en Willem Middelkoop.

De verwachting is dat er zeker 5.000 mensen per dag op het evenement af zullen komen en hiermee zal het de grootste bitcoin conferentie van Europa zijn. Het plan van de organisatie is om dit aantal de komende jaren te laten stijgen tot maar liefst 150.000 bezoekers verspreid over heel Amsterdam!

Livestream evenement

Iedereen die niet fysiek bij het evenement aanwezig kon zijn kan alsnog genieten van het unieke evenement. De organisatie zendt namelijk de hele conferentie uit in een livestream. Deze stream is zojuist van start gegaan, dus wil je virtueel een kijkje nemen in de Westergasfabriek dan kan dat op bovenstaande video!

Uiteraard kun je ook nog steeds kaartjes voor de Bitcoin Amsterdam Conference kopen. Via Crypto Insiders krijg je zelfs een leuke korting van maar liefst 15% als je de kortingscode PRESS15 gebruikt.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.