De grootste crypto exchange ter wereld, Binance, heeft bekend gemaakt dat gebruikers vanaf vandaag hun Terra UST stablecoins kunnen staken op het platform. Door Terra UST te staken kunnen gebruikers een behoorlijk jaarlijks rendement behalen. Binance biedt namelijk een rendement tot maar liefst 19,63% APY!

Terra UST staking op Binance

 Het staken van cryptocurrencies is een passieve bezigheid. Men hoeft hier niet actief moeite in te steken. Crypto staking is in de basis best te vergelijken met het storten van fiat valuta op een spaarrekening. De eigenaar van de spaarrekening krijgt jaarlijks een bepaalde hoeveelheid rente uitgekeerd en in ruil hiervoor gebruikt de bank het geld voor doeleinden zoals lenen.

In het geval van staken op Binance is het staken van cryptocurrencies ook een fluitje van een cent. Gebruikers kunnen simpelweg hun coins of tokens op het Binance platform vastzetten en hiervoor een periodieke beloning ontvangen. Bij het staken van de Terra UST stablecoin op Binance krijgen gebruikers zelfs dagelijks uitbetaald. 

Gebruikers kunnen uit drie opties kiezen om hun UST tokens te staken op Binance. De minimale periode waarover UST tokens vastgezet dienen te worden is 30 dagen. Tijdens deze periode is het niet mogelijk om tokens uit het staking contract te halen. Hierbij geldt een jaarlijks rendement van 13,98%. Bij een langere staking periode stijgt het jaarlijkse rendement. Zo geeft een staking van periode van 60 dagen een rendement van 16,85% en een staking periode van 90 dagen maar liefst 19,63%. 

Geïnteresseerden kunnen op Binance gemakkelijk aan de slag en binnen de kortste keren passief inkomen vergaren.

Staking risico’s

Hoewel het staken van cryptocurrencies een behoorlijk lucratieve bezigheid kan zijn kleven hier natuurlijk ook risico’s aan. Vooral het feit dat tijdens de staking periode het niet mogelijk is om tokens of coins te verplaatsen kan voor onverwachte gevolgen zorgen. De koers van de achterliggende crypto kan bijvoorbeeld tijdens deze periode zakken.

In het geval van Terra UST is dit risico natuurlijk minimaal omdat het een stablecoin is. De waarde van Terra UST is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar en is om die reden bijzonder stabiel.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.