In mijn nieuwste video duik ik weer diep in de wereld van crypto, met een specifieke focus op bitcoin (BTC). De crypto-markt is recentelijk weer mooi groen gekleurd, en bitcoin lijkt op het randje te staan van een significante beweging. In de bovenstaande video deel ik mijn analyse van de huidige BTC koers, waarbij ik zowel korte als lange termijn perspectieven onderzoek.

Bitcoin koers bij mogelijke uitbraak naar $40.000

In de video bespreek ik de sterke ‘weekly close’ van bitcoin, een positief signaal voor de koers. Echter, er zijn nog enkele nuances die nader bekeken moeten worden. Ik heb daarvoor de 4-uurs grafiek van BTC onder de loep genomen, die interessante inzichten biedt. Een mogelijke uitbraak zou de bitcoin prijs zelfs naar de $40.000 kunnen brengen, gebaseerd op de huidige patronen en trends.

Bekijk mijn video hierboven om mijn volledige analyse en verwachtingen te horen en zien.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Het bericht Bereid je voor op deze bitcoin move: Grote uitbraak aanstaande? verscheen eerst op Crypto Insiders.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.