De bekende YouTuber en rapper JJ Olatunji, beter bekend als KSI, heeft donderdag op Twitter laten weten dat zijn $2,8 miljoen investering in Terra (LUNA) in een dag naar $1.000 is gedaald.

Woensdag heeft hij op zijn tweede Twitter account waar hij alleen over crypto praat gedeeld hoe hij over zijn grote verlies denkt. Hij schreef:

Ik heb net $2,8 miljoen in die LUNA gestopt en het is minder dan $50.000 waard. Maar dat is oké, want ik ben niet dood. Ik heb mijn familie, mijn vrienden en mijn krachtige werkethiek haha. 

Ongeveer 12 uur later plaatste hij nog een update over zijn verlies op Twitter:

My 2.8 million dollars is literally worth $1000

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Yeah I’m packing this in pic.twitter.com/qeiVN5yG2w

— KSICRYPTO (@ksicrypto) May 12, 2022

KSI verliest meer door cryptocurrencies

Dit was echter niet de eerste keer dat de rapper veel geld heeft verloren in de cryptocurrency sector. Aan het begin van dit jaar liet hij namelijk weten dat hij al $5,1 miljoen was verloren in 2021 door het handelen in crypto met hefboom, ofwel leverage trading. Hierbij leen je geld van de broker om grotere posities aan te nemen dan je met je eigen geld zou kunnen. Nu raadt hij dit iedereen ten strengste af.

Op Twitter kreeg de YouTuber natuurlijk veel reacties op zijn verliezen. Sommige gebruikers gaven zelfs aan dat het mogelijk zou kunnen duiden op een gokverslaving. KSI zei daar het volgende op:

 “ik heb er zeker een lmao, ik ga dat langzaam repareren. Crypto helpt niet bij mijn verslaving“, 

Dit betekent dat KSI ondertussen al een verlies van ongeveer $7,9 miljoen heeft gemaakt in deze sector. Dit is hem echter niet in de koude kleren gaan zitten en heeft dit ook met zijn therapeut besproken. Hierdoor is hij er achter gekomen dat hij zich te veel heeft gefocust op geld en daardoor de dingen die echt belangrijk zijn in het leven langzaam kapot heeft gemaakt. Hier gaat hij aan werken.

Na de LUNA crash hebben meer investeerders te maken gekregen met depressieve gevoelens, waarover je hier meer leest.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.