Bored Ape Yacht Club’s nieuwe token, ApeCoin (APE), doet het goed op de tweede dag dat de cryptocurrency verhandelbaar is. Gisteren na de lancering stortte de koers behoorlijk in, maar vandaag is er een stijging van zo’n 90% te zien. Op moment van schrijven ligt de prijs van één APE net onder de $13. Ook staat ApeCoin momenteel op plek 35 van de CoinMarketCap ranglijst.

Alexandre Lores, van Quantum Economics, had lovende woorden over voor het BAYC en het ApeCoin project. Hij noemde de Bored Ape Yacht Club community sterk. Bovendien denkt Lores dat veel crypto handelaren hun focus verleggen van bijvoorbeeld dogecoin (DOGE) en shiba inu (SHIB) naar ApeCoin:

“De eersten (DOGE, SHIB, red.) maken zware verliezen en het lijkt voor veel handelaren duidelijk dat de Bored Apes nergens heen gaan. Ze zijn een statussymbool zoals een Rolex of een Lamborghini. Als je het gemaakt hebt, heb je een Ape.” 

Bored Ape Yacht Club leden ontvangen gratis ApeCoin

Gisteren werd bekendgemaakt dat leden van de Bored Ape Yacht Club gratis ApeCoin kunnen ontvangen. Het gaat hier om mensen die een BAYC non-fungilbe token (NFT) in hun bezit hebben. Zij hebben 90 dagen de tijd om zo’n 10.000 tokens per NFT eigenaar te claimen. Bezitters van Mutant Ape NFT’s, wat mutaties van de originele Bored Apes zijn, kunnen iets meer dan 2.000 APE tokens claimen. Zo verdiende Nederlands YouTuber Kwebbelkop maar liefst $167.000 aan ApeCoin. In totaal is er 15% van het volledige ApeCoin aanbod te claimen door Bored Ape Yacht Club leden.

ApeCoin is sinds gisteren te verhandelen op grote crypto exchanges als Binance, FTX, KuCoin en Coinbase.  Dat zorgde voor een extreme stijging wat betreft BAYC handelsvolume. Gisteren was op NFT platform OpenSea te zien dat het volume over de afgelopen 24 uur met maar liefst 1.616% was gestegen. Ook het Mutant Ape Yacht Club handelsvolume steeg flink. Die ging namelijk met ruim 970% omhoog.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.