In de Premium omgeving voor leden van Crypto Insiders worden er dagelijks verschillende technische analyses gedeeld door onze analist AppY-Crypto. Onlangs heeft AppY een analyse gedeeld waarbij daarna een rendement van ongeveer 13% is behaald. AppY kijkt op basis van Fibonacci- en Elliott wave analyse naar de grafiek en probeert op basis hiervan interessante in- en uitstapmomenten te vinden. Dit heeft hij onlangs op 04-04-2022 ook toegepast op Avalanche (AVAX).

Technische analyse Avalanche (AVAX)

Zoals we op de onderstaande grafiek zien, verwachtte AppY dat AVAX nog een kleine beweging omhoog zou maken richting de $94 tot $96,5. Wanneer we dit punt behaald zouden hebben had hij een scherpe daling naar het zuiden verwacht. Deze daling zou ons richting het niveau van $84,89 brengen en misschien zelfs nog wel lager als AVAX er zo slecht uit zou blijven zien.

 

Het verloop van AVAX

Over het verloop van de volgende dagen zagen we hoe AVAX zich wist te ontwikkelen. Het plan van AppY werd perfect gevolgd. Eerst wist AVAX nog met 7% te stijgen zoals verwacht. Deze stijging ging richting het niveau van $97,75. Vanaf dit punt stortte de koers ineen. Iedereen die hier short was gegaan had een winst van ongeveer 13% te pakken voordat we het target van $84,89 raakte. Een perfecte trade dus! De koers heeft uiteindelijk zelfs nog een bodem van $79,59 gemaakt. Dit zou een daling van 26,75% zijn vanaf het punt dat AppY aangaf dat het een goede short zou zijn geweest.

 

Blijf op de hoogte van de nieuwe technische analyses

Wil jij je ook laten inspireren door deze technische analyses? Neem dan een kijkje in de Premium omgeving van Crypto Insiders en probeer de eerste 30 dagen geheel vrijblijvend en gratis. In deze Premium omgeving worden meerdere technische analyses gedeeld over cryptocurrencies die mooie kansen bieden. Daarnaast worden er ook fundamentele analyses gedeeld over interessante projecten en kan je altijd hulp krijgen van een van onze analisten of crypto-coaches. Mocht je meer willen leren over cryptocurrency is dit dus de perfecte kans voor jou!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.