Als je weleens actief handelt in cryptocurrencies, dan weet je dat het ongelofelijk moeilijk kan zijn. Als je in de verkeerde dingen je geld stopt verlies je al snel meer dan wat je aan rendement hebt behaald. Maar ook als het wel goed gaat zijn er zat factoren die het spel een stuk moeilijker maken. Altrady haalt alle onnodige moeilijkheden er voor je uit.

Efficiëntie

Altrady is een zogenoemde ‘terminal’, een platform dat in dit geval koersen met elkaar verbindt. Je zou het kunnen vergelijken met TradingView, maar dan een stuk geavanceerder. Je kunt namelijk allerlei exchanges toevoegen aan het platform, zodat je al je trades op één plek kunt beheren. Zo hoef je niet onnodig te wisselen tussen handelsaccounts op verschillende websites. En als je toevallig een andere browser gebruikt, dan hoef je niet telkens opnieuw via e-mail te bevestigen dat jij ook daadwerkelijk achter de computer zit. Het gaat namelijk niet alleen om het bekijken van de koersen, maar óók om het plaatsen van de trades.

Het geluk is helemaal compleet als je Bitvavo toevoegt aan het platform. Eén van Europa’s grootste crypto-exchanges heeft van zichzelf al een interface met uitgebreide grafieken, indicatoren en orderboek en dergelijke, maar toch kun je er veel baat bij hebben om Altrady te verbinden met Bitvavo. Naast ‘gewoon’ exchanges met elkaar verbinden krijg je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om met Quick Scanner en Base Scanner koersen beter in de gaten te houden. Zo kun je niet alleen beter in de gaten houden wanneer een koers door een bepaald niveau heen gaat, maar ook wanneer iets bijvoorbeeld in korte tijd harder daalt dan wat normaal is.

Overzicht en algoritmen

Wat Bitvavo ook niet zelf biedt is de mogelijkheid om meerdere grafieken naast elkaar te zetten. Altrady kan dit wel, ook als alle prijsdata van Bitvavo komt. Dat scheelt weer als je informatie probeert te vergelijken, of als je twee coins tegelijkertijd probeert te verhandelen. Twee weken terug hadden we het al over Altrady’s trading bots. Die zitten ook in het platform verwerkt en stellen je in staat om volautomatisch te handelen. Dan kun je letterlijk slapend rijk worden.

Je kunt kiezen uit drie abonnementen. Het basisabonnement kost je 15 euro per maand. Afgezien van een aantal geavanceerdere functies krijg je dan toegang tot het hele platform; een hoop waar voor je geld dus. Het Essential-pakket van 30 euro per maand geeft je ook toegang tot nóg meer functies, op de Base Scanner en Quick Scanner na. Die krijg je alleen bij het Premium-abonnement, dat 45 euro per maand kost.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Wekelijks financiële updates.

Neem contact op met ons.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in.